Dobema, to je stavební firma Havířov

Přemýšlíte o stavbě domu, máte v hlavě první nápad nebo už se díváte do hotové projekce a hledáte společnost, která stavbu realizuje? Vsaďte na osvědčenou kvalitu a obraťte se na firmu Dobema, která je na trhu již více než 20 let. Projekční kancelář Frýdek-Místek a Havířov.

Volte lokální kvalitu místo neosobní nadnárodní firmy

Zvažujete, zda oslovit velkou společnost působící v rámci celé České republiky nebo menší, lokální rodinnou firmu, která zná svůj kraj, dokáže najít a úspěšně poptat dodavatele materiálu v kraji, ve kterém staví? Jako vše, obojí má své pro a proti, nicméně pro výběr lokální firmy hovoří řada faktorů, které je dobré zvážit. Pro stavební firmu Dobema Havířov a projekční firmu Frýdek-Místek je to následující.

  • Kraj a jeho specifika – místní společnost se bude mnohem lépe orientovat v kraji, ve kterém staví a bude mít přehled o jeho specifikách.

  • Geologické a klimatické podmínky – lokální firma dokáže stavbu mnohem lépe přizpůsobit místním klimatickýma a geologickým podmínkám. S tím se pojí i nejrůznější vylepšení, která se přímo do daného místa hodí.

  • Řešení nadosah ruky – nastala nějaká neočekávaná situace? Potřebujete po dokončení realizace něco upravit? Lokální firma bude vždy po ruce.

  • Konzultace po ruce – pokud teprve řešíte projektovou dokumentaci nebo jen hledáte poradenskou a konzultační činnost, je lokální společnost tou pravou volbou. Vždy ji budete mít po ruce.

  • Vstřícné ceny – lokální firma bude mít vždy mnohem vstřícnější ceny a to už jen proto, že vám nebude účtovat dopravu z druhého konce republiky za osobní konzultace nebo stavební dozor.

  • Podpora lokálních podnikatelů – v neposlední řadě tím také podpoříte lokální podnikatele, ať už se jedná přímo o samotnou stavební firmu nebo dodavatele materiálu.

Stavaři Frýdek-Místek, Havířov a okolí

Se všemi benefity se pojí také pověst samotné stavební firmy, kterou si zvolíte. Jelikož je lokální, snadno si ověříte její reference u místních obyvatel. Zjistíte, že společnost Dobema je na trhu již více než 20 let a za tu dobu úspěšně realizovala celou řadu projektů a získala si výbornou pověst.

Rodinná firma Dobema nabízí svým klientům vše od prvotních konzultací přes vyřízení potřebné komunikace s úřady až po realizaci veškerých pozemních prací. Stačí, abyste měli svou vizi a pak už se jen stačí těšit na úspěšně dokončený dům, zahradní chatu nebo honosnou vilu u jezera.

Kontaktujte nás ještě dnes a dohodně si on-line konzultaci nebo rovnou osobní schůzku u dobré kávy. Už teď se na vás těšíme.

Ostatní

Stavební dozor a technický dozor v oblasti Praha Východ, Benešov a Říčany

Stavební dozor Praha Východ je nezbytnou součástí každé stavby. Zajišťujeme, aby všechny stavební práce probíhaly v souladu s projektovou dokumentací a platnými normami. Naši odborníci pečlivě sledují každý krok stavebního procesu, aby byla zajištěna kvalita a bezpečnost. Díky našemu stavebnímu dozoru můžete mít jistotu, že vaše investice do stavby bude efektivně využita a že nedojde […]

Zobrazit
Ostatní

Tiny House: Malý domov plný velkých možností

Hledáte alternativní způsob bydlení, který kombinuje jednoduchost, funkčnost a udržitelnost? Tiny House může být přesně tím, co potřebujete. Tento fenomén nabízí nejen úsporu prostoru a peněz, ale i příležitost žít blíže přírodě a minimalismu. Pojďme se podívat, jak můžete svůj malý domov proměnit v útulné a funkční bydlení. Rozšiřte svůj prostor verandou Veranda je skvělým […]

Zobrazit
Ostatní

Odpadní i dešťová voda mají stále svoje využití. Jak toho ale docílit?

V domácnostech se už delší dobu počítá s tím, jak můžeme efektivně zachytávat a pracovat se ztrátami tepla, plynu či elektřiny. Všechny tyto oblasti přitom znamenají ekologickou úlevu i zlepšení hospodaření v domácnosti. Mimo toho všeho je ale poslední dobou aktivním tématem i dešťová voda. Téma je to aktivní hlavně proto, že teplejší klima dává vzniknout dlouhým a […]

Zobrazit